Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

VPN Router

Har du spørgsmål, så ring på +45 7734 5737 – Vi taler Dansk


Har i bestilt en VPN forbindelse fra TVIUDLANDET.com og er i flere i samme husstand, som ønsker at deles om denne VPN forbindelse, så kan vi anbefale jer at bestille en forud konfigureret VPN router.

Ved brug af en VPN router, kan i logge alle jeres normale enheder på det trådløse netværk dvs. bærbar computer, Playstation, Ipad, Apple TV osv. og alle være online på samme tid. Vi anbefaler dog, at man vælger en af de hurtigere VPN forbindelser, såfremt at man ønsker at være mange samtidige brugere på VPN routeren, da man ellers kan være udsat for en lav hastighed når man surfer på nettet og samt ser TV online m.v.  VPN routeren tilslutter i blot jeres nuværende modem, via RHJ45 stikke og herefter kan i logge direkte på det trådløse netværk ved at indtaste det medfølgende kodeord til det trådløse netværk.

Se evt. opsætningsguiden her.

Nogle enheder har ikke mulighed for, at benytte VPN teknologien direkte fra producenten. Her kan man nævne f.eks. Sony Playstation, Apple TV (3. Gen), Nintendo Wii, Nintendo DS m.v. Denne begrænsning kan man omgå ved at benytte en VPN router fra TVIUDLANDET.com.
Her logger ens Apple TV, Sony Playstation m.v. direkte på VPN routeren og da VPN routeren håndterer VPN teknologien og dermed VPN tunnelen, så bliver ens Apple TV, Sony Playstation osv. slet ikke bekendt med at de kører over en VPN forbindelse.

Dvs. at bor du i Schweiz og logger din Sony Playstation, dit Apple TV osv. på VPN routeren, så vil dine enheder straks tro at de opholder sig i Danmark i stedet for Schweiz og du vil derfor kunne se f.eks. Dansk Netflix uden problemer (Kræver dog Netflix Abonnent)

Har du spørgsmål til VPN routeren, så er du meget velkommen til at kontakte os.