Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Facebook i Kina? YouTube i Kina? Google i Kina?

Skal du på ferie til Kina eller er du bosiddende i Kina, så vil du sikkert have bemærket, at Kina har blokeret for de populære tjenester såsom Facebook, YouTube, Twitter, Google.dk osv.

Du har aldrig ikke mulighed for at dele dine ferieoplevelser med vennerne derhjemme via Facebook, du har ikke mulighed for at gå på Google Maps og lige finde den hurtigste rute til den lokale restaurant og du har ikke mulighed for at se din yndlings musikvideo på YouTube.

Hvis du vælger en løsning fra TViUdlandet.com så har du mulighed, for at få adgang til både dansk TV, Dansk Netflix og naturligvis Facebook, YouTube osv. selvom du opholder dig i Kina.

Her hos TV i Udlandet benytter vi os af flere forskellige VPN teknologier og dvs. at skulle du risikerer at Kina blokerer for Facebook via en bestemt VPN teknologi, så kan vi omgående skifte dig over til en anden VPN teknologi og derved give dig adgang igen via det Danske IP nummer, som der kræves.

Med en løsning fra TV i udlandet spiller du kort sagt på flere heste på samme tid og øger derved sandsynligheden for, altid at kunne komme online til dit yndlingsindhold.

Skulle du have spørgsmål eller andet til vores løsning, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon 7734 5737 eller via mail info@tviudlandet.com