Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Se Dansk TV i Frankrig

Frankrig er det mest populære feriemål i Europa og os Danskere elsker også Frankrig både som feriemål, men også som mere permanent bopæl.Mange Danskere tager til Frankrig for at studere, for at komme til Paris på romantisk parferie eller måske for at bo og arbejde eller måske for at nyde sin pension.

 

Uanset hvad grund man har for at rejse til Frankrig, så kan man godt komme til at længes hjem til Danmark og selvom det måske ikke er det Danske vejr, som man savner når man opholder sig i Frankrig, så kan man godt savne landet, sine venner og familie.
Derfor kan det være rart at kunne følge med i f.eks. nyhederne eller måske er man på ferie og børnene vil gerne følge med i deres yndlingsserie på Disney Channel og her oplever mange en udfordring, da meget Dansk TV er blokeret i Frankrig.
Her kan f.eks. nævnes flere af DR´s programmer, ligesom at ens Netflix, HBO Nordic, YouSee WebTV abonnementer er blokeret når man opholder sig i Frankrig.
Derfor har vi udviklet en løsning, som gør det muligt for dig at få adgang til dine abonnementer og DR´s programmer, selvom du opholder dig i Frankrig.
Vores løsning benytter primært 2 teknologier, som hedder OpenVPN og PPTP VPN og disse 2 teknologier skifter vi mellem alt efter hvor du befinder dig i Frankrig, sådan at du altid får den bedste oplevelse med vores produkt uanset hvor du befinder dig.

Vi tilbyder derudover løsninger til dig, som skal på ferie og derfor kun har behov for at kunne se Dansk TV i en kort periode og vi har løsninger, som passer til den studerende, som også gerne vil have råd til at kunne gå på cafe og nyde studielivet, men som også gerne vil kunne følge med i yndlingsserien på TV3.

Er du fastboende i Frankrig, så har vi også løsningen til dig, her anbefaler vi ofte at man vælger vores VPN router løsning.
Denne VPN router giver alle dine WIFI enheder i boligen mulighed for at benytte vores TV i Udlandet løsning.
Dette giver fordele, da man ikke skal opsætte vores løsning på hver enhed, men blot opsætter vores VPN router og herefter logger på det nye WIFI net.
Derudover kan vores VPN router kombineres med f.eks. jeres Smart TV, et Apple TV, en Chromecast eller et helt fjerde produkt.
Vi sender vores VPN router til dig med posten, ofte samme dag som du bestiller og vi kan leverer over hele verden, sådan at du kan komme hurtigt i gang.

Hvis du har spørgsmål til vores løsninger og gerne vil have vejledning til netop hvilken løsning, som du skal vælge, så skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og ellers er du naturligvis velkommen til at bestille direkte online på vores hjemmeside.