Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Se Dansk TV i Italien

Italien, hvad mere behøver man at sige.
Italiensk vin, Italiensk fodbold, Rom, motorsport, kultur og ikke mindst natur, ja Italien har det hele og vi Danskere elsker Italien.

Her hos TV i Udlandet, får vi flere og flere henvendelser fra Danskere, som tager på ferie i Italien eller som bosætter sig i Italien i forbindelse med arbejdet, studiet eller som pensionister, hvor livet skal nydes.
Mange Danskere tager på campingferie til Italien og de Italienske campingpladser er efterhånden alle ved at være udstyret med trådløst internet og derfor er det nu blevet muligt at benytte sig at sit Netflix abonnement, se DR TV m.v. og så er det alligevel ikke, for langt de fleste af disse danske TV kanaler og Danske TV serier er blokeret i Italien og du kan derfor ikke se kanalerne, selvom du har adgang til internettet.

Her hos TV i udlandet har vi dog udviklet en løsning, som giver dig, som feriegæst, studerende eller fastboende i Italien, mulighed for at få adgang til disse abonnementer og kanaler.

Vores løsning benytter primært 2 teknologier, PPTP VPN og OpenVPN teknologi.
Alt du skal gøre er at bestille vores løsning her på hjemmesiden og få minutter senere modtager du brugernavn og kode og nu kan du komme online.