Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

 

Se Dansk TV i Spanien

Her hos TV i udlandet, leverer vi Dansk TV, Dansk Netflix, Dansk YouSee WebTV m.v. til Danskere over hele verden.
Spanien er et land, som er meget populært blandt danskere, både som feriemål, men også bosted, for fastboende udlandsdanskere.

Når man opholder sig i Spanien, så er der blokeret for mange forskellige danske kanaler, såsom DR TV, Netflix, YouSee TV m.v. og man må derfor se Spansk TV.
Det kan være hårdt at skulle undvære Tv-avisen hver aften eller måske plejer børnene at se tegnefilm på DR Ultra inden de skal sove eller noget helt tredje.

Derfor har vi udviklet en løsning, som gør det muligt for jer at se Dansk Tv, selvom i opholder jer i Spanien.

Vi har flere forskellige løsninger, alt efter om du er på ferie eller fastboende i Spanien.
De mest solgte løsninger er vores OpenVPN og PPTP VPN løsninger, som man opsætter på sin Ipad, sin computer eller sin smartphone.
Her gør man det muligt at se Dansk TV, Netflix, Yousee m.v. på 1 enhed af gangen (Vær opmærksom på at vores abonnement ikke inkluderer Netflix, YouSee m.v.)

En anden løsning, som primært benyttes af fastboende udlandsdanskere er vores VPN router.
Her modtager man en router med posten (Vi sender til hele verdenen) og routeren gør det så muligt for alle WIFI enheder i hjemmet, at komme på vores TV i udlandet løsning.

Dette gør at vores løsning f.eks. kan kombineres med et Apple TV, en Chromecast eller et f.eks. SmartTV og derved kan man streame direkte til fjernsynet udenom computer m.v.

Er du derfor bosiddende i Spanien eller er du på vej på ferie til Spanien og savner du Dansk TV, så kontakt os for at få hjælp til at vælge den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du kan selvfølgelig også ligge din bestille direkte her på hjemmesiden og være online om få minutter.