Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Danmark – Sverige - Se Håndbold EM 2016 i Polen

Som rigtig mange nok så i går, så vandt det Danske herrelandshold i håndbold over Spanien.
Allerede i morgen går det løs igen, hvor Danmark møder Sverige i endnu en mellemrundekamp.
Det er altid spændende når Danmark og Sverige mødes – For Sverige er ligesom en bror/søster for Danmark og vi elsker og hader Sverige, hver gang vi mødes.
Når vi ser Eurovision Song Contest, så heppe Danmark altid på sine naboer herunder Sverige og vi sidder da nok alle hjemme i stuerne og tænker, hvis ikke Danmark skal vinde Eurovision Song Contest, så skal Sverige, Norge eller en af vores andre naboer.
Når det kommer til Håndbold, så er det en anden snak, for steningen er altid helt i top når Danmark og Sverige skal mødes og begge hold kæmper til sidste sekund og ingen af holdende ønsker at komme hjem og fortælle at de har tabt til hinanden.

Selvom Sverige tabte til f.eks. Spanien i de indledende runder, så skal vi ikke undervurdere det svenske landshold, for de har mange stærke profiler og der er ingen tvivl om at det de ønsker mest, er at komme hjem til Sverige og fortælle at de slog Danmark til dette års EM Håndbold.

Vi holder selvfølgelig med det Danske Landhold og vi sidder klar ved skærmen i morgen aften kl. 20:25 når kampen mellem Danmark og Sverige fløjtes i gang.

Hvis du opholder dig i udlandet, så husk at du ikke nødvendigvis behøver at gå glip af kampen på TV2 i morgen aften, du kan nemlig kombinere f.eks. dit TV2 Play eller dit YouSee Web TV abonnement eller noget helt tredje med vores løsning hos TV i Udlandet.com og sørge for at du får adgang til dette års EM kampe.

Vi ønsker det danske landshold alt godt i morgendagens håndboldkamp.