Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Le Mans 2016 - lørdag d. 18. juni kl. 14

Lørdag kl. 14 starter årets legendariske 24 timers racerløb, hvor der er hele seks Danske deltagere i aktion. Jan Magnussen i en Corvette C7-R, Michael Christensen og David Heinemeier Hansson i en Porsche 911 RSR, Marco Sørensen og Nicki Thiim i en Aston Martin Vantage V8 og sidst har vi Christina Nielsen, Mikkel Mac og Johnny Laursen i Ferrari 458 Italia.

Det vil blive en intens kamp på den 13 km. lange bane. Der ligges specielt op til en intens kamp mellem Porsche og Audi, hvor der samtidig er øje på Toyota som den farlige outsider. Ingen af de deltagende bil-fabrikker vil tabe og gør derfor sit, til at det bliver en dramatisk kamp om generel-sejren i år.

I GT-klassen har vi de fleste danske deltagere. Her vil også blive en intens kamp mellem GM Corvette, Porsche og Ferrari. Der er store forventninger til Jan Magnussen i Corvette samt Michael Christensen i Porsche. Michael Christensen havde Le Mans debut sidste år hvor han imponerede. Siden Le Mans sidste år har Michael Christensen vist sig frem og gjort det rigtig godt.

Der ligges op til, at det netop er Jan Magnussen eller Michael Christensen der bliver Danmark’s næste Le Mans vinder.

Der sidder mellem 200-250.000 tilskuere på lægterne hvoraf ca. 30.000 forventes at være af dansk afstamning. Sidder du et sted ude i verden og vil gerne være med? Så har du mulighed for at købe en VPN forbindelse så du kan se løbet der vises på TV2 og TV2 sport. Se mere om dine muligheder her.