Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Paradise Hotel 2016 – TV3

Det sker igen i år – fænomenet som fængsler tusindvis af danskere foran fjernsynet aften efter aften, mandag til torsdag.

Det drejer sig naturligvis om Paradise Hotel 2016 – Sæson 12.

Som mange faste seere ved, så blev deltagerne til dette års Paradise Hotel afsløret allerede sidste år.
Dog kom der for få dage nyt omkring endnu en deltager og denne unge kvinde er ikke frøken ”Hvem som helst”.
Det er nemlig tale om Nikita Klæstrup, den danske debattør, blogger, fotomodel og ja nu også snart reality stjerne.
Nikita Klæstrup kom for alvor i de danske medier tilbage i April 2014, hvor avisen Jyske Vestkysten bragte en artikel om næstformanden for Konservativ Ungdom på Lolland-Falster, Nikita Klæstrup.
Dengang havde Nikita Klæstrup skrevet et debatindlæg omkring Christiania, hvilket resulterede i dødstrusler mod næstformanden.
Avisen bragte artiklen, hvor Nikita Klæstrup modigt stod frem og fortalte omkring forløbet og om hvordan det var at opleve disse trusler.

Senere samme år, blev Nikita student og her gik hun ind i hastevognsdebatten, der i sommeren 2014 var på alle studenters læber.
Dog husker flere nok bedre den nybagte studine, som på bedste Nikita´vis valgte at vise et billede af hende selv frem, en sommerdag ude ved vandet, kun iført sin studenterhue.

Til Konservativ Ungdoms 110-års galla 17. januar 2015, blev Nikita igen festens midtpunkt, da hun havde en kjole på, med det der kaldes en Australsk kavalergang, hvilket fik folk ikke kun i Danmark, men i store dele af verdenen til at spærre øjnene op for den smukke politiske debattør.

Nikita Klæstrup endte herefter på forsiden af mandebladet M! i April 2015, hvilket var til stor glæde for bladets læsere.

Senere i 2015 skiftede Nikita Klæstrup parti til Liberal Alliance, hvor hun forsat er medlem og en fast del af alt hvad der dertil hører.

Nikita Klæstrup´s kærlighedsliv er også ofte i centrum i medierne, først da hende og Rune Kristensen gik fra hinanden og sidenhen da hun datede den kendte komiker Lasse Rimmer.
Siden da er Nikita Klæstrup set sammen den kendte model Oliver Bjerrehuus, blandt andet til Reality Awards 2016 og hende og Oliver Bjerrehuus dater på nuværende tidspunkt ifølge flere medier.

Nikita Klæstrup har, ligesom TV3, bekræftet at hun deltager i årets Paradise Hotel, men i hvilket omfang og hvad hendes rolle bliver er endnu uvist.
En ting er dog sikkert, den smukke og begavede Nikita Klæstrup, kommer til at stjæle opmærksomheden fra de øvrige ”paradisoer”.

Vi gælder os meget til at se hvad dette års Paradise Hotel og husk at i her på TViudlandet.com kan læse mere omkring Paradise Hotel og deltagerne.
Ligesom at vi som altid tilbyder en løsning, som gør det muligt for dig at følge med i Paradise Hotel, selvom du opholder dig udenfor Danmark.

Kontakt os for yderligere information eller bestilt direkte her på hjemmesiden.