Er du forbundet til vores VPN?

Ring: +45 77 34 57 37

Opsætning af OpenVPN forbindelse på Apple IOS f.eks. enhederne Ipad og Iphone  

Har du spørgsmål, så ring på +45 7734 5737 – Vi taler Dansk

 

1. Installer OpenVPN Connect programmet fra iTunes app store.

https://itunes.apple.com/us/app/openvpn-connect/id590379981?mt=82. Download opsætnings filen som indeholder alle indstillinger som skal bruges. Det nemmeste er at gå ind på nedenstående link fra enheden.

https://www.tviudlandet.com/fileadmin/download/danskip.ovpn

Du kan også hente den fra en computer, og sende den til enheden med en service som dropbox, eller sende den som en vedhæftet fil i en e-mail. I denne guide har vi valgt at sende filen som en vedhæftet fil i en email.


3. Når filen er over på enheden skal du finde filen og starten den, enheden vil spørge dig om hvad for en app som du ønsker at åbne filen i, der vælger du den program som der blev installeret i trin 1.


4. I denne trin bliver du spurgt om hvad du ønsker at gøre med filen. Tryk på det grønne + tegn i bunden af skærmen, se nedenstående billede.


5. Nu bliver du bedt om at indtaste dine bruger oplysninger, det er det brugernavn og kode som blev sendt efter du blev oprettet. Aktiver save knappen, hvis du ikke ønsker at indtaste koden hver gang du skal oprette forbindelse.
6. Tryk på connect knappen, når forbindelsen er oprettet kommer du til følgende skærm billede. Du kan se du er forbundet ved at i status står connected med grøn, og i status linjen i toppen af skærmen kommer en VPN ikon.


7. Hvis du er i tvivl om du har en dansk IP kan du besøge vores hjemmeside. Hvis der kommer en grøn ikon i øverst højre hjørne af vore hjemmeside har du en dansk IP adresse.